• Dansk
 • English
 • Svenska
 • Deutsch
 • Norsk Nynorsk
 • Español
 • Ronny Bjoernestad

  Make it on your own, together

  Ta det første steget allerede i dag!
  Finn en dato som passer deg i kalenderen nedenfor og bestill et gratis introduksjonsmøte med meg.

  Har du drivkraft og et ønske om å utforske nye muligheter? Hvis du alltid (nesten) gir 100 % – så er dette definitivt den riktige bransjen for deg. Her vil du nemlig oppleve å bli belønnet som fortjent.

  Kanskje det er på tide med en forandring? Kanskje det er på tide å dra i bremsen?

  I stedet for å følge etter flokken, så kan du begynne å ta føringen.

  Med de rette mulighetene og de rette profesjonelle rådene fra meg, kan du begynne å gjøre forretninger fra smarttelefonen din og den bærbare datamaskinen allerede i dag – og bli din egen sjef.

  Det du må gjøre er å fylle ut dette skjemaet, så kontakter jeg deg.

  enkelt er det:

  1. Uforpliktende samtale

  Book en 15-minutters uforpliktende samtale når det passer deg.

  2. Bekreftelse

  Du vil motta en bekreftelse på din gratis 15-minutters samtale med meg via mail.

  3. 15 minutters samtale

  Du får en 15-minutters samtale med meg, og du blir mer bevisst på mulighetene dine i teamet mitt.

  4. Kom i gang

  Ta ditt første skritt inn i en spennende verden der økonomisk frihet og stor takhøyde er nøkkelord.

  På møtet graver vi litt dypere og tydeliggjør hva dine ambisjoner og mål er, og hvordan du kan oppfylle dem og utnytte ditt fulle potensial. Jeg viser deg veien, men det første steget blir du nødt til å ta selv.

  Imidlertid vil jeg og resten av teamet hjelpe deg med å komme i gang fra første dag med et spennende onboarding-program, slik at du raskt får fotfeste som partner. For å støtte deg og resten av partnerne i teamet mitt, arrangerer jeg regelmessige møter på Internett. Disse foregår typisk via Google Hangouts og webinarer der du får all informasjonen du trenger, slik at du er godt utstyrt og på vei mot nye mål.

  Det du må gjøre er å fylle ut dette skjemaet, så kontakter jeg deg.

  Hvis du velger å samarbeide med meg, kan jeg ganske enkelt veilede deg om hvordan du kan bli din egen sjef og bygge en lønnsom virksomhet.

  Book nå

  Bli en del av teamet mitt

  Vil du lære mer om hvordan du kan samarbeide med meg og teamet mitt? Hvordan utnytte kunnskapen og partnerskapet mitt i reisen mot økonomisk frihet og en spennende karrierevei for livet? Så bestill et gratis 15-minutters møte med meg.

  Alvaro R-Vila

  Spania

  “Da jeg hørte om forretningsidéen, visste jeg med en gang at dette var noe for meg. Muligheten til å styre livet mitt, tiden min, inntekten og jobbe for meg selv og mine mål. Teamet har erfaring med hvordan du kan nå høydene du aldri trodde var mulig, og det er i en bedriftsstruktur av høyeste standard.”

  Casper Buch

  Danmark

  “Jeg har jobbet i Team EnjoyTheWave og selskapet siden januar 2020, og forretningskonseptet og produktene er virkelig helt topp. Er du klar til å bli med i teamet vårt og ta sjansen? Ser deg!”

  Cristina Velazquez

  Spanien

  “Jeg lærte en gang at du blir gjennomsnittet av menneskene du samhandler mest. Det er derfor viktig å finne likesinnede, målorienterte og vellykkede mennesker for å komme seg rundt hvis du vil nå hvor som helst i nettverksmarkedsføringsbransjen. Jeg fant alt jeg trengte her i team EnjoyTheWave, og det bar meg langt høyere enn jeg kunne ha forestilt meg å nå på egen hånd.”

  J. Mundt

  Danmark

  “Å være forpliktet til - og en del av, den enorme suksessen som selskapet over hele verden har hatt og hatt i mange år, handler ikke bare om å få muligheten til å tjene penger, men også om å kunne garantere produktene som blir produsert. og distribuert. Jeg har vært i bransjen som partner og bruker i mange år nå, og dette er en mulighet som jeg virkelig vil gi videre til andre da jeg 100% kan garantere både Team, konseptet og produktene.”

  K. Mikkelsen

  Danmark

  “Det er med stor glede at jeg kan anbefale deg å bli med på laget. Går du med en liten gründer i magen, vil du ha en fin sideinntekt for en ekstra ferie, eller er du en erfaren forretningsentreprenør? Uansett, jeg er sikker på at du vil kunne lære noe i dette teamet, i det minste har jeg det.”

  M. Guldborg

  Danmark

  “Det er rikelig med god energi i teamet, som er fullt av gode ideer. René Søgaard står fast på beslutningene sine, er behjelpelig og det er fart i ham. Dette er et solid lag som kan stole på.”

  Team Dalsgaard

  Danmark

  “Det er den perfekte deltidsvirksomheten for oss. Dette teamet har tatt oss til et punkt i karrieren der vi er glade og uavhengige. Vi tjener mer penger og har enda mer personlig frihet for oss selv. I tillegg til mye personlig utvikling, har vi også møtt mange spennende og interesserte kolleger som alle liker denne muligheten. Takk for denne fantastiske muligheten og til dere alle nye - velkommen til teamet.”

  Team kristoffersen

  Danmark

  “Team Kristoffersen er i dag medlem av Team EnjoyTheWave som tilhører et av de mest eksklusive og dynamiske teamene i dette selskapet. Vi anbefaler på det sterkeste at du melder deg inn i dette teamet som nye partnere, og gir deg dermed tilgang til utdanning og muligens bli en del av EnjoyTheWave. Du vil få all den hjelpen du trenger i din nye virksomhet.”