• Dansk
 • English
 • Svenska
 • Deutsch
 • Norsk Nynorsk
 • Español
 • Eventyr

  Make it on your own, together

  Ta det første steget i dag!
  Bestill en 30-minutters webclass

  Bli en del av en ny satsing

  Har du et driv og et ønske om å utforske nye muligheter og være en del av nye satsinger?
  Nye foretak trenger støtte fra penger, og de ser til investorer for den støtten. Nå kan du være den investoren og investere i noe ekstraordinært.
  Alt blir mer og mer virtuelt – e-handel, opplevelser, underholdning og bedrifter. Denne omsetningen deles ut til de som investerer – og det kan være deg! Alt dette vil være en del av en virtuell virkelighet kalt The View.

  The View åpner et stort vindu til mye kunnskap, opplevelser som kan oppleves og minner som kan skapes. Fordi det foregår gjennom virtuell virkelighet, kan det gjøres uansett hvor du er. Dette kalles også metaversen.

  Hos EnjoyTheWave kan du få støtte og kunnskap om å investere i spennende konsepter som The View. På den måten kan du investere pengene dine i opplevelser.

  Gi meg mer informasjon.

  Det er så enkelt:

  1. Uforpliktende samtale

  Bestill en 30-minutters uforpliktende konsultasjon så tidlig som mulig.

  2. Bekreftelse

  Du vil motta en bekreftelse på din gratis 30-minutters samtale på e-post.

  3. 30 minutters samtale

  I den 30 minutter lange konsultasjonen vil du lære mer om dine investeringsmuligheter i metaversen.

  4. Kom i gang

  Ta ditt første skritt inn i en spennende verden uten grenser, og eventyrene dine venter.

  Hvorfor investere i The View og metaverse?

  Metaverset – en kombinasjon av ordene meta og univers – vil smelte sammen virtuell virkelighet med hverdagen. Investorer må alltid se etter nye muligheter, og det er ingen prospekt som er mer spennende akkurat nå enn metaversen.
  Sånn sett spiller virtuell virkelighet en stor rolle. Den lar oss oppleve et simulert miljø gjennom syn og lyd – og mange flere sanser. Det vil utvilsomt endre hvordan vi ser og opplever ting i nær fremtid.
  Den har allerede vist et ubegrenset vekstpotensial. Det forventes å vokse med 13,1 % hvert år.
  Med vår hjelp har du nå muligheten til å være en del av denne reisen – og i tillegg tjene penger.

  Alt du trenger å gjøre er å bestille et møte nedenfor.

  Jeg vil vite mer

  Hvis du velger å samarbeide med oss, kan vi ganske enkelt veilede deg om hvordan du kan bli din egen sjef og bygge en lønnsom virksomhet.

  Book nå

  Invester i eventyr

  Tenk deg å investere i Google, Amazon eller et annet flott selskap før det ble massivt. Du kan nå gjøre dette ved å være blant de første til å investere i VR-teknologier som The View.
  Metaversen er fremtiden – enten vi vil det eller ikke. Nå mer enn noen gang jobber vi hjemmefra og gjør nesten alt hjemmefra. Før vi vet ordet av det, vil virtuell virkelighet være en del av hverdagen.
  Det er sjelden å få en slik mulighet. Med vår hjelp kan du investere pengene dine i den nye sorten. Vi kan veilede deg i prosessen og hjelpe deg å gjøre erfaring til en lønnsom situasjon.

  Bli en del av teamet

  Vil du lære mer om hvordan du kan samarbeide med oss? Hvordan utnytte kunnskapen og partnerskapet vårt i reisen mot økonomisk frihet og en spennende karrierevei for livet?
  Så bestill et gratis 30-minutters møte.

  Alvaro R-Vila

  Spania

  “Da jeg hørte om forretningsidéen, visste jeg med en gang at dette var noe for meg. Muligheten til å styre livet mitt, tiden min, inntekten og jobbe for meg selv og mine mål. Teamet har erfaring med hvordan du kan nå høydene du aldri trodde var mulig, og det er i en bedriftsstruktur av høyeste standard.”

  Casper Buch

  Danmark

  “Jeg har jobbet i Team EnjoyTheWave og selskapet siden januar 2020, og forretningskonseptet og produktene er virkelig helt topp. Er du klar til å bli med i teamet vårt og ta sjansen? Ser deg!”

  Cristina Velazquez

  Spanien

  “Jeg lærte en gang at du blir gjennomsnittet av menneskene du samhandler mest. Det er derfor viktig å finne likesinnede, målorienterte og vellykkede mennesker for å komme seg rundt hvis du vil nå hvor som helst i nettverksmarkedsføringsbransjen. Jeg fant alt jeg trengte her i team EnjoyTheWave, og det bar meg langt høyere enn jeg kunne ha forestilt meg å nå på egen hånd.”

  J. Mundt

  Danmark

  “Å være forpliktet til - og en del av, den enorme suksessen som selskapet over hele verden har hatt og hatt i mange år, handler ikke bare om å få muligheten til å tjene penger, men også om å kunne garantere produktene som blir produsert. og distribuert. Jeg har vært i bransjen som partner og bruker i mange år nå, og dette er en mulighet som jeg virkelig vil gi videre til andre da jeg 100% kan garantere både Team, konseptet og produktene.”

  K. Mikkelsen

  Danmark

  “Det er med stor glede at jeg kan anbefale deg å bli med på laget. Går du med en liten gründer i magen, vil du ha en fin sideinntekt for en ekstra ferie, eller er du en erfaren forretningsentreprenør? Uansett, jeg er sikker på at du vil kunne lære noe i dette teamet, i det minste har jeg det.”

  M. Guldborg

  Danmark

  “Det er rikelig med god energi i teamet, som er fullt av gode ideer. René Søgaard står fast på beslutningene sine, er behjelpelig og det er fart i ham. Dette er et solid lag som kan stole på.”

  Team Dalsgaard

  Danmark

  “Det er den perfekte deltidsvirksomheten for oss. Dette teamet har tatt oss til et punkt i karrieren der vi er glade og uavhengige. Vi tjener mer penger og har enda mer personlig frihet for oss selv. I tillegg til mye personlig utvikling, har vi også møtt mange spennende og interesserte kolleger som alle liker denne muligheten. Takk for denne fantastiske muligheten og til dere alle nye - velkommen til teamet.”

  Team kristoffersen

  Danmark

  “Team Kristoffersen er i dag medlem av Team EnjoyTheWave som tilhører et av de mest eksklusive og dynamiske teamene i dette selskapet. Vi anbefaler på det sterkeste at du melder deg inn i dette teamet som nye partnere, og gir deg dermed tilgang til utdanning og muligens bli en del av EnjoyTheWave. Du vil få all den hjelpen du trenger i din nye virksomhet.”