• Dansk
 • English
 • Svenska
 • Deutsch
 • Norsk Nynorsk
 • Español
 • Investering

  Make it on your own, together

  Ta det første steget i dag!
  Bestill en 30-minutters webclass.

  Hvorfor investering er viktig

  Forsvinner dine hardt opptjente penger sakte? Når du ikke investerer pengene dine, vil de aldri være verdt mer – de vil til og med miste verdi over tid.

  Mange tror det er nok å bare spare penger eller tjene mer penger. Men på et tidspunkt vil du slutte å jobbe og gå av med pensjon. For at det skal skje, må du ha nok penger. Og for mange mennesker er dette bare mulig veldig sent i livet. Tenk deg å ha nok tidligere i livet til å ha tid (og penger) til å gjøre alt du drømte om.

  Når du investerer, legger du penger til side fra arbeidspoolen din i andre bassenger som aksjer, obligasjoner osv. Når du slutter å jobbe, betaler disse bassengene deg. Så ved å investere pengene dine kan du sette pengene dine i arbeid og bygge rikdom etter hvert som tiden går. På den måten kan du overgå inflasjonen og øke verdien.

  Hos EnjoyTheWave gir vi deg opplæring i å investere og hvordan du får økonomisk frihet.

  Du lever bare en gang. Så hvorfor ikke dra nytte av livet ditt på best mulig måte? Ved å bli med oss ​​kan du forandre livet ditt og få penger til å fungere for deg.

  Hjelp meg i gang

  Det er så enkelt:

  1. Uforpliktende samtale

  Bestill en 30-minutters uforpliktende konsultasjon så tidlig som mulig.

  2. Bekreftelse

  Du vil motta en bekreftelse på din gratis 30-minutters samtale på e-post.

  3. 30 minutters samtale

  I den 30 minutter lange konsultasjonen vil du lære mer om mulighetene dine innen investering.

  4. Kom i gang

  Ta ditt første skritt inn i den spennende investeringsverdenen.

  Begynn å investere – uansett hvem eller hvor gammel du er

  Det er aldri for sent å bli investor. Livet går fort – så fort at noen ganger glemmer du å stoppe opp og tenke på hvordan du skal bruke livet ditt på den beste måten.
  Kanskje du ikke skjønner hvor fort det går før du nærmer deg pensjonisttilværelsen. Men selv da er det ikke for sent å begynne å investere. Du trenger bare viljen til å starte, og du trenger bare den første dollaren for å lede deg på veien – uansett alder eller inntekt.

  Hvis du begynner å investere i ung alder, vil du ha fordelene med flere tiår med investeringer – som gir deg muligheten til å leve det livet du ønsker.

  Er du:

  • ung og starter en karriere?
  • middelaldrende og familiebyggende?
  • pensjonsalder og selvstyrt?

  Hovedpoenget er: Alle kan begynne å investere. Ikke gå glipp av muligheten.

  Fordelene ved investering
  Det er utallige grunner til at du bør investere. For å nevne noen, kan vi nevne:

  • For å ligge i forkant av inflasjonen
  • For å bygge på din generelle rikdom
  • For å komme til pensjonisttilværelsen eller for å gå av med tidlig pensjon
  • For å spare penger på skatt

  Hvorfor ikke gå inn i det?

  Nyt fordelene ved investeringer

  Hvis du velger å samarbeide med oss, kan vi ganske enkelt veilede deg om hvordan du kan bli din egen sjef og bygge en lønnsom virksomhet.

  Book nå

  Bli en del av teamet

  Vil du lære mer om hvordan du kan samarbeide med oss? Hvordan utnytte kunnskapen og partnerskapet vårt i reisen mot økonomisk frihet og en spennende karrierevei for livet?
  Så bestill et gratis 15-minutters møte.

  Alvaro R-Vila

  Spania

  “Da jeg hørte om forretningsidéen, visste jeg med en gang at dette var noe for meg. Muligheten til å styre livet mitt, tiden min, inntekten og jobbe for meg selv og mine mål. Teamet har erfaring med hvordan du kan nå høydene du aldri trodde var mulig, og det er i en bedriftsstruktur av høyeste standard.”

  Casper Buch

  Danmark

  “Jeg har jobbet i Team EnjoyTheWave og selskapet siden januar 2020, og forretningskonseptet og produktene er virkelig helt topp. Er du klar til å bli med i teamet vårt og ta sjansen? Ser deg!”

  Cristina Velazquez

  Spanien

  “Jeg lærte en gang at du blir gjennomsnittet av menneskene du samhandler mest. Det er derfor viktig å finne likesinnede, målorienterte og vellykkede mennesker for å komme seg rundt hvis du vil nå hvor som helst i nettverksmarkedsføringsbransjen. Jeg fant alt jeg trengte her i team EnjoyTheWave, og det bar meg langt høyere enn jeg kunne ha forestilt meg å nå på egen hånd.”

  J. Mundt

  Danmark

  “Å være forpliktet til - og en del av, den enorme suksessen som selskapet over hele verden har hatt og hatt i mange år, handler ikke bare om å få muligheten til å tjene penger, men også om å kunne garantere produktene som blir produsert. og distribuert. Jeg har vært i bransjen som partner og bruker i mange år nå, og dette er en mulighet som jeg virkelig vil gi videre til andre da jeg 100% kan garantere både Team, konseptet og produktene.”

  K. Mikkelsen

  Danmark

  “Det er med stor glede at jeg kan anbefale deg å bli med på laget. Går du med en liten gründer i magen, vil du ha en fin sideinntekt for en ekstra ferie, eller er du en erfaren forretningsentreprenør? Uansett, jeg er sikker på at du vil kunne lære noe i dette teamet, i det minste har jeg det.”

  M. Guldborg

  Danmark

  “Det er rikelig med god energi i teamet, som er fullt av gode ideer. René Søgaard står fast på beslutningene sine, er behjelpelig og det er fart i ham. Dette er et solid lag som kan stole på.”

  Team Dalsgaard

  Danmark

  “Det er den perfekte deltidsvirksomheten for oss. Dette teamet har tatt oss til et punkt i karrieren der vi er glade og uavhengige. Vi tjener mer penger og har enda mer personlig frihet for oss selv. I tillegg til mye personlig utvikling, har vi også møtt mange spennende og interesserte kolleger som alle liker denne muligheten. Takk for denne fantastiske muligheten og til dere alle nye - velkommen til teamet.”

  Team kristoffersen

  Danmark

  “Team Kristoffersen er i dag medlem av Team EnjoyTheWave som tilhører et av de mest eksklusive og dynamiske teamene i dette selskapet. Vi anbefaler på det sterkeste at du melder deg inn i dette teamet som nye partnere, og gir deg dermed tilgang til utdanning og muligens bli en del av EnjoyTheWave. Du vil få all den hjelpen du trenger i din nye virksomhet.”