• Dansk
 • English
 • Svenska
 • Deutsch
 • Norsk Nynorsk
 • Español
 • Helse

  Make it on your own, together

  Ta det første steget i dag!
  Bestill en 30-minutters webclass

  Helse er virkelig rikdom

  Lider du av søvnløshet, overvekt eller dårlig humør?
  Med daglige vaner kan du sørge for at kroppens immunsystem er i balanse. Teknologien for en sunn livsstil finnes allerede – mange bruker den rett og slett ikke.
  Det er viktig å ta vare på seg selv tidlig i livet før kroppen begynner å bli anstrengt. Dette kan du gjøre med naturlige og effektive produkter som har vist seg å gi deg bedre søvn, bedre helse og et sterkere og gladere tankesett.

  Med EnjoyTheWave kan du bli en del av et enormt nettverkssamfunn med helse i fokus – samtidig som du tjener penger. Vi jobber med et av de mest suksessrike selskapene innen produkter for helse, velvære og skjønnhet.
  Dette gir deg den fantastiske blandingen av bedre helse og tankesett og større økonomisk frihet.

  Jeg er fascinert – gi meg mer info

  Det er så enkelt:

  1. Uformell samtale

  Bestill en 30-minutters uforpliktende samtale så tidlig som mulig.

  2. Bekreftelse

  Du vil motta en bekreftelse på din gratis 30-minutters samtale på e-post.

  3. Samtalen

  I den 30 minutter lange konsultasjonen vil du lære mer om mulighetene dine angående din helse og økonomisk frihet.

  4. Kom i gang

  Ta ditt første skritt inn i en spennende verden uten grenser, og nye eventyrene dine venter.

  Ta et skritt mot en lykkeligere deg

  Hva er din nåværende situasjon? Tenk på det en stund.

  Når regner du med å gå av med pensjon? Og når tror du at du vil forlate denne planeten? Det er en lang periode. En periode hvor du ikke tjener penger, men likevel trenger en god helse og en god økonomi.

  Vi har løsningen for deg. LR Health & Beauty er et av de mest suksessrike selskapene innen direktesalg innen helsebransjen, og de kan tilby deg en forbedring av livet ditt på daglig basis.
  Hos EnjoyTheWave hjelper vi deg med å bli en vellykket LR-partner slik at du kan få større økonomisk frihet.

  På den måten kan du bli partner med både oss og LR. Vi veileder deg gjennom hele prosessen og gir deg bakgrunnskunnskapen du trenger. Samtidig får du din helt egen nettbutikk med LRs helse- og skjønnhetsprodukter – en perfekt måte å kombinere helse og rikdom på.

  La meg forbedre min helse og rikdom

  Hvis du velger å samarbeide med oss, kan vi ganske enkelt veilede deg om hvordan du kan bli din egen sjef og bygge en lønnsom virksomhet.

  Book nå

  Bli en del av teamet

  Vil du lære mer om hvordan du kan samarbeide med oss? Hvordan utnytte kunnskapen og partnerskapet vårt i reisen mot økonomisk frihet og en spennende karrierevei for livet?
  Så bestill et gratis 30-minutters samtale.

  Alvaro R-Vila

  Spania

  “Da jeg hørte om forretningsidéen, visste jeg med en gang at dette var noe for meg. Muligheten til å styre livet mitt, tiden min, inntekten og jobbe for meg selv og mine mål. Teamet har erfaring med hvordan du kan nå høydene du aldri trodde var mulig, og det er i en bedriftsstruktur av høyeste standard.”

  Casper Buch

  Danmark

  “Jeg har jobbet i Team EnjoyTheWave og selskapet siden januar 2020, og forretningskonseptet og produktene er virkelig helt topp. Er du klar til å bli med i teamet vårt og ta sjansen? Ser deg!”

  Cristina Velazquez

  Spanien

  “Jeg lærte en gang at du blir gjennomsnittet av menneskene du samhandler mest. Det er derfor viktig å finne likesinnede, målorienterte og vellykkede mennesker for å komme seg rundt hvis du vil nå hvor som helst i nettverksmarkedsføringsbransjen. Jeg fant alt jeg trengte her i team EnjoyTheWave, og det bar meg langt høyere enn jeg kunne ha forestilt meg å nå på egen hånd.”

  J. Mundt

  Danmark

  “Å være forpliktet til - og en del av, den enorme suksessen som selskapet over hele verden har hatt og hatt i mange år, handler ikke bare om å få muligheten til å tjene penger, men også om å kunne garantere produktene som blir produsert. og distribuert. Jeg har vært i bransjen som partner og bruker i mange år nå, og dette er en mulighet som jeg virkelig vil gi videre til andre da jeg 100% kan garantere både Team, konseptet og produktene.”

  K. Mikkelsen

  Danmark

  “Det er med stor glede at jeg kan anbefale deg å bli med på laget. Går du med en liten gründer i magen, vil du ha en fin sideinntekt for en ekstra ferie, eller er du en erfaren forretningsentreprenør? Uansett, jeg er sikker på at du vil kunne lære noe i dette teamet, i det minste har jeg det.”

  M. Guldborg

  Danmark

  “Det er rikelig med god energi i teamet, som er fullt av gode ideer. René Søgaard står fast på beslutningene sine, er behjelpelig og det er fart i ham. Dette er et solid lag som kan stole på.”

  Team Dalsgaard

  Danmark

  “Det er den perfekte deltidsvirksomheten for oss. Dette teamet har tatt oss til et punkt i karrieren der vi er glade og uavhengige. Vi tjener mer penger og har enda mer personlig frihet for oss selv. I tillegg til mye personlig utvikling, har vi også møtt mange spennende og interesserte kolleger som alle liker denne muligheten. Takk for denne fantastiske muligheten og til dere alle nye - velkommen til teamet.”

  Team kristoffersen

  Danmark

  “Team Kristoffersen er i dag medlem av Team EnjoyTheWave som tilhører et av de mest eksklusive og dynamiske teamene i dette selskapet. Vi anbefaler på det sterkeste at du melder deg inn i dette teamet som nye partnere, og gir deg dermed tilgang til utdanning og muligens bli en del av EnjoyTheWave. Du vil få all den hjelpen du trenger i din nye virksomhet.”