• Dansk
 • English
 • Svenska
 • Deutsch
 • Norsk Nynorsk
 • We help you create your own career

  Enjoy The Wave – affiliate/nettverksmarkedsføring med et vell av muligheter

  EnjoyTheWave samarbeider utelukkende med sterke og populære bedrifter og merkevarer, og garanterer deg solide partnerskap som du alltid kan lene deg tilbake på.

  Som partner i EnjoyTheWave vil du ha muligheten til å starte ditt eget lille enkeltmannsforetak med svært liten økonomisk risiko i en raskt voksende bransje. Din energi, personlighet og drivkraft er avgjørende for hvor vellykket du blir, men teamet vårt står klart til å hjelpe og veilede deg slik at du utnytter alle mulighetene til fulle.

  Casper Buch

  Casper har spesialisert seg på telemarketing, salg av lerret og direkte kontakt.

  Språk: Skandinavisk og engelsk.

  Michael Neumann

  Michael har spesialisert seg på internasjonal virksomhet og online salg.

  Språk: Skandinavisk, engelsk og tysk.

  René Soegaard

  René har spesialisert seg på nettverk, ledertrening og motivasjon.

  Språk: Skandinavisk, engelsk og tysk.

  Ronny Bjørnestad

  Ronny har spesialisert seg på organisasjonsbygging og nettverksstrategier.

  Språk: Skandinavisk og engelsk.

  Slik kommer du i gang med nettverksmarkedsføring – enkelt og greit:

  EnjoyTheWave tilbyr deg et sterkt forretningskonsept i en bransje med eksplosiv vekst. Dette gjelder nettverksmarkedsføring, også kjent som affiliate marketing, innenfor en rekke forskjellige bransjer og felt. EnjoyTheWave gir deg alle verktøyene og rådene du trenger for å skape din egen suksess.

  Leter du etter nye utfordringer og fleksibiliteten til selv å bestemme over din egen tid? Da er EnjoyTheWave det helt riktige valget for deg. EnjoyTheWave gir deg ganske enkelt muligheten for en ekstra inntekt, nye spennende kontakter og ikke minst friheten til å bestemme når og hvor mye du vil jobbe. Du har ganske enkelt muligheten til å bli din egen sjef og selv bestemme over din egen virksomhet.

  1. Uforpliktende samtale

  Book en 15-minutters uforpliktende samtale med en av EnjoyTheWaves partnere når det passer deg.

  2. Bekreftelse

  Du vil motta en bekreftelse på din gratis 15-minutters samtale med oss ​​via mail.

  3. 15-minutters samtale

  Du får en 15-minutters samtale med en av partnerne i EnjoyTheWave-teamet og får vite mer om dine alternativ hos oss.

  4. Kom i gang

  Ta det første, lille skrittet inn i en spennende verden der økonomisk frihet og stor takhøyde er nøkkelord.

  Veien mot å bli økonomisk rik er ikke en snorrett vei – heldigvis!

  Er du fast bestemt på å se hvor langt du kan nå? Da er du nødt til å gripe mulighetene og ta en sjanse. Du vil kanskje oppleve en positiv personlig forandring og oppdage et uutnyttet potensial når du beveger deg ut av komfortsonen din og gjør ting du normalt ikke ville gjort.

  EnjoyTheWave står du på egne ben fra første dag, men du har et støttende nettverk i ryggen som kan veilede, trene og rådgi, slik at du har det beste utgangspunktet for å utvikle og oppnå det som måtte være dine drømmer – både karrieremessig, økonomisk og innenfor et overskuelig tidsperspektiv.

  Hver dag krever at du gjør ditt absolutt beste når du er en del av EnjoyTheWave. Som med alt annet her i livet, så kan man ikke sove seg til suksess for å lykkes i samarbeidet vårt. For å lykkes kreves det:

  • fokus
  • hardt arbeid
  • tid
  • oppofrelse

  Du vil ende opp med å måtte gi bort noe og forplikte deg til noen helt nye rutiner, og du vil oppdage at det er det hele verdt. Ethvert menneske som har drømmer fortjener å utleve dem, og hvis ikke nå, når da?

  Dette forventer vi av deg:

  • Du har drivkraft
  • Du er målrettet
  • Du har viljen til å skape din egen suksess
  • Du har selvdisiplin
  • Du vil være din egen sjef

  Teamet vårt – bli best mulig rustet til å drive forretninger fra første dag;

  EnjoyTheWave har skapt en ekspansiv virksomhet innen affiliate-/nettverksmarkedsføring nasjonalt og internasjonalt. Vi vet hva som skal til for at du skal kunne utnytte ditt fulle potensial og oppnår den utviklingen, de drømmene og de ønskene du måtte ha.

  Teamet vårt favner bredt, vi samarbeider på kryss og tvers og det er kort sagt plass til alle. Vi har rett og slett ingen anelse om stereotyper innenfor salg, men derimot har vi peiling på mennesker med drivkraft, mot og evnen til å drømme stort.

  Du kan bli kjent med noen av partnerne våre og lese mer om dem nedenfor.

  Vi holder til i flere forskjellige byer, men felles for oss alle i teamet er at vi brenner for det vi gjør. Vi har selv på et tidspunkt søkt andre utfordringer og verdier i livene våre.

  Book en gratis og uforpliktende samtale med en av oss i dag og hør mer om mulighetene dine for en internettbasert karriere innenfor nettverksmarkedsføring.

  Vi har formelen på suksess, og vi er nesten alltid klare med riktig støtte og sparring for deg og dine personlige mål.

   

  Bestill en gratis og uforpliktende 15-minutters samtale i dag

  Suksess og belønning kommer av hardt arbeid

  Hvorfor bli i den samme jobben der du for det meste bare ser frem til helgen, når du kan ta kontroll og bli din egen sjef hos EnjoyTheWave?
  Vi bestemmer ikke hvor mye du skal jobbe, men vi belønner deg til gjengjeld for det du gjør. Vi gir deg muligheten til å tjene mye penger hvis du er villig til å jobbe hardt og målrettet – Er du det?

  I så fall kan du faktisk oppnå alt det du går og drømmer om – og enda mer.

  I vårt team av samarbeidspartnere er vi en stor gruppe glade mennesker med veldig forskjellige mål. Noen av oss drømmer om en jevn fulltidsinntekt, mens andre drømmer om å kunne reise verden rundt, kjøpe en Lamborghini Aventador, betale tilbake gjelden eller bare tjene litt ekstra for å gjøre hverdagen vår litt hyggeligere. Drømmene er minst like forskjellige som menneskene, og det er akkurat det som gjør EnjoyTheWave unik.

  Bli en del av teamet vårt – allerede i dag

  EnjoyTheWave leter vi etter deg som vil “flytte fjell”. Du som er klar til å gå gjennom ild og vann for å prestere i nettverksmarkedsføring.
  Er du klar til å vise verden hva som bor i deg, og er du klar til å ta livet ditt og inntekten din til et helt nytt nivå?

  Vi forteller deg gjerne mer om nettverksmarkedsføring, deler våre egne erfaringer med deg og gjør deg klokere på hvordan du også kommer i gang.
  Løft karrieren og økonomien din til nye høyder og få full fart på veien mot drømmelivet ditt! Hvem vet? Kanskje du plutselig får muligheten til å komme deg raskere fra 0 til 100 i din egen Lamborghini Aventador 🙂

  Kontakt oss gjerne allerede i dag!