• Dansk
 • English
 • Svenska
 • Deutsch
 • Norsk Nynorsk
 • Español
 • We help you create your own career

  Få et vell av muligheter med EnjoyTheWave

  EnjoyTheWave jobber kun med sterke selskaper som garanterer deg solide partnerskap som du kan støtte deg på.
  Som partner i EnjoyTheWave får du muligheten til å starte din egen enkeltmannsbedrift med minimal økonomisk risiko.
  Din energi, personlighet og drivkraft er avgjørende for hvor vellykket du blir, men teamet vårt er klare til å veilede deg.
  Hos oss kan du bestemme deg for tre forskjellige retninger – alle retninger som kan tjene som din vei til økonomisk frihet.

  Lær mer om hvert alternativ ved å klikke på knappene nedenfor.

  HEALTH IS WEALTH!

  …betyr at helse er den største rikdommen noen kan ha.
  Det er ikke nok å ha penger alene. Vi kan bare gjøre god bruk av finansiell rikdom hvis vi har god helse.

  Hos EnjoyTheWave setter vi deg først. Det er derfor vi er her for å minne deg på å holde deg frisk mens vi øker rikdommen din.

  INVESTER PENGENE DINE!

  Investering er en effektiv måte å sette pengene dine i arbeid og potensielt bygge rikdom. Smart investering kan tillate at pengene dine overgår inflasjonen og øker i verdi.
  Det er en grunn til at vi sier at penger kan sette deg fri. Vi kan hjelpe deg med å investere pengene dine på best mulig måte.

  TA ET EVENTYR!

  Her er en gjenfødelse av alt du noen gang har forestilt deg. En ny måte å reise på, bygge og gjøre forretninger, investere eller bare møte venner.

  Dette er en virtuell plattform hvor alt du gjør i den virkelige verden kan gjøres bedre i den virtuelle verden. Vi hjelper deg å investere i dette eventyret.

  Slik kommer du i gang med oss – enkelt og greit:

  EnjoyTheWave tilbyr deg et sterkt forretningskonsept i en bransje med eksplosiv vekst. Dette gjelder både online / offline alternativer, innenfor en rekke forskjellige bransjer og felt. EnjoyTheWave gir deg alle verktøyene og rådene du trenger for å skape din egen suksess.

  Leter du etter nye utfordringer og fleksibiliteten til selv å bestemme over din egen tid? Da er EnjoyTheWave det helt riktige valget for deg. EnjoyTheWave gir deg ganske enkelt muligheten for en ekstra inntekt, nye spennende kontakter og ikke minst friheten til å bestemme når og hvor mye du vil jobbe. Du har ganske enkelt muligheten til å bli din egen sjef og selv bestemme over din egen virksomhet.

  1. Uforpliktende samtale

  Book en 30-minutters uforpliktende samtale med en av EnjoyTheWaves partnere når det passer deg.

  2. Bekreftelse

  Du vil motta en bekreftelse på din gratis 30-minutters samtale med oss ​​via mail.

  3. Samtale

  Du får en 30-minutters samtale med en av partnerne i EnjoyTheWave-teamet og får vite mer om dine alternativ hos oss.

  4. Kom i gang

  Ta det første, lille skrittet inn i en spennende verden der økonomisk frihet og stor takhøyde er nøkkelord.

  Veien mot å bli økonomisk rik er ikke en snorrett vei – heldigvis!

  Er du fast bestemt på å se hvor langt du kan nå? Da er du nødt til å gripe mulighetene og ta en sjanse. Du vil kanskje oppleve en positiv personlig forandring og oppdage et uutnyttet potensial når du beveger deg ut av komfortsonen din og gjør ting du normalt ikke ville gjort.

  EnjoyTheWave står du på egne ben fra første dag, men du har et støttende nettverk i ryggen som kan veilede, trene og rådgi, slik at du har det beste utgangspunktet for å utvikle og oppnå det som måtte være dine drømmer – både karrieremessig, økonomisk og innenfor et overskuelig tidsperspektiv.

  Hver dag krever at du gjør ditt absolutt beste når du er en del av EnjoyTheWave. Som med alt annet her i livet, så kan man ikke sove seg til suksess for å lykkes i samarbeidet vårt. For å lykkes kreves det:

  • fokus
  • hardt arbeid
  • tid
  • oppofrelse

  Du vil ende opp med å måtte gi bort noe og forplikte deg til noen helt nye rutiner, og du vil oppdage at det er det hele verdt. Ethvert menneske som har drømmer fortjener å utleve dem, og hvis ikke nå, når da?

  Dette forventer vi av deg:

  • Du har drivkraft
  • Du er målrettet
  • Du har viljen til å skape din egen suksess
  • Du har selvdisiplin
  • Du vil være din egen sjef

  Teamet vårt – bli best mulig rustet til å drive forretninger fra første dag;

  EnjoyTheWave har skapt en ekspansiv virksomhet innen både online / offline alternativer nasjonalt og internasjonalt. Vi vet hva som skal til for at du skal kunne utnytte ditt fulle potensial og oppnår den utviklingen, de drømmene og de ønskene du måtte ha.

  Teamet vårt favner bredt, vi samarbeider på kryss og tvers og det er kort sagt plass til alle. Vi har rett og slett ingen anelse om stereotyper innenfor salg, men derimot har vi peiling på mennesker med drivkraft, mot og evnen til å drømme stort.

  Du kan bli kjent med noen av partnerne våre og lese mer om dem nedenfor.

  Vi holder til i flere forskjellige byer, men felles for oss alle i teamet er at vi brenner for det vi gjør. Vi har selv på et tidspunkt søkt andre utfordringer og verdier i livene våre.

  Book en gratis og uforpliktende samtale med en av oss i dag og hør mer om mulighetene dine med oss.

  Vi har formelen på suksess, og vi er nesten alltid klare med riktig støtte og sparring for deg og dine personlige mål.

  Bestill en gratis og uforpliktende 15-minutters samtale i dag

  Suksess og belønning kommer fra hardt arbeid

  Vi bestemmer ikke hvor mye du gjør, men vi belønner deg til gjengjeld for det du gjør. Vi gir deg muligheten til å tjene mye penger hvis du er villig til å jobbe hardt og målrettet.

  Er du?

  I så fall kan du faktisk oppnå alt du går og drømmer om – og mer.

  Er du klar til å vise verden ditt potensiale, og er du klar til å ta livet ditt og inntekten din til et helt nytt nivå?

  Kontakt oss gjerne allerede i dag!